Oprez: Izvođenje JavaScript onemogućeno je u vašem pregledniku ili za ovu web stranicu. Možda nećete moći odgovoriti na sva pitanja u ovom upitniku. Provjerite parametre vašeg preglednika.

Efficacy 2021.

Poštovani i dragi mladi,

ova anketa provodi se u sklopu projekta "Hrvatske zaklade za znanosti" EfFICAcY (UIP-2019-04-3580) "Osnaživanje financijske sposobnosti mladih potrošača kroz programe edukacija i bihevioralne intervencije". Ciljevi projekta su praćenje i izvještavanje o financijskoj sposobnosti mladih, a više o projektu možete saznati na www.efficacy.com.hr.

Pristupanje ispunjavanju ankete je u potpunosti dobrovoljno i povjerljivo, odnosno podaci o sudionicima i odgovori na upitnicima drže se na različitim mjestima te istraživači imaju pristup samo anonimiziranim odgovorima. Prikupljeni podaci koristiti će se samo u znanstveno-istraživačke svrhe.

Sudjelovanje u sljedećem krugu prikupljanja podataka može vam donijeti vrijedne nagrade, a za tu svrhu nam je potrebna Vaša e-mail adresa!

Istraživanje zadovoljava sve etičke standarde istraživanja. Za sve upite vezano uz zaštitu podataka obratite nam se na efficacy@survey.com.hr.

Procijenjeno vrijeme za ispunjavanje ankete je samo 15 minuta.

 

Ovaj upitnik je anoniman.

Zapisi Vaših odgovora ne sadrže informacije preko kojih bi Vas se moglo identificirati, osim ukoliko se to izričito ne traži u upitniku.

Ukoliko koristite indentifikacijske tokene za pristup ovom upitniku, budite sigurni da token neće biti spremljen zajedno sa Vašim odgovorima. Tokeni se spremaju u zasebnu bazu podataka i biti će izmjenjeni nakon što završite (ili ne završite) ispunjavanje upitnika. Ne postoji način za uspoređivanje tokena sa rezultatima ispunjavanja upitnika.